sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Falling In Love

Si atunci o vazuse. Statea singura, pe o banca uzata de timp, ferita de soarele puternic al acelei dupa-amieze de vara, de umbra unei salcii mari, batrane, care, cu toate ca era pe marginea lacului,, umbra coroanei enorme, ajungea metri buni dupa mal.

Printre miile de frunze, zeci de pasari micute, dar jucause, cantau veseli si voioase.

O adiere usoara, ii aduse spre a-i bucura simturile, parfumul dulce al fetei.

Aceasta era o faptura cu chip angelic, avand doi ochi albastri, precum cerul pe care stralucea soarele, soare a carui culoare se regasea si in parul ei. Nuanta buzelor ducea cu gandul la rosul puternic si la catifelarea trandafirilor, dar contrar faptului k trandafirii au si spini, buzele ei pareau chiar inofensive.

Cu inima batandu-i tot mai puternic, el se aproprie de banca, lua un loc pe ea, si deshise un subiect, care, cu toate ca era prostesc si amuzant, il ajuta sa-i atraga atentia intr-un mod placut, si facand trecerea de la un subiect la altul, a reusit sa o cunoasca, dar cu fiecare amanunt nou aflat, o iubea si mai mult.

Ea, putin reticenta la inceput, s-a relaxat, si incepea sa fie tot mai inderesata de acest baiat, si la final, inainte de a pleca, ii lasa o hartiuta pe care el o aruncase visator in buzunar, privind in gol, in directia in care ea plecase, si se pierde indepartandu-se. Ajuns acasa, si trezit parca dintr-un vis, isi aminti de biletel, si cautandu-l, il gasi si il citi repede, era numarul ei.

A2a zi, a sunat-o si s-au reintalnit, ca si in urmatoarele zile. Relatia lor era tot mai stransa, si au ramas impreuna pana dupa terminarea liceului, respectiv a facultatii, el cerand-o de sotie, chiar dupa festivitatea de premiere.

Nunta a avut loc 10 luni mai tarziu, iar la 9 luni dupa nunta, s-a nascut si primul copil, o fetita, mica si blonda, cu ochi albastri, copie fidela a mamei ei, doar ca mai tanara.

Dupa ce a invatat sa mearga, era extrem de dulce, deoarece venea la tine, si impreunandu-si mainile, si invartindu-se pe calcaiele mici, se uita la tine, cu doi ochisori mici, foarte rugatori, si iti spunea: "Brate!" vrand sa ajunga si ea, la aceasi inaltime cu ceilalti, moment in care era extrem de fericita.

Niciun comentariu: